31/03/2022

Nisan 2022 Programı

 

Nisan 2022 Programı

Greetings!

Witcher, inan şuan içime öküz oturdu. Sırtımdan bıçaklandım. Aldatılmış, kandırılmış gibi hissediyorum. Bunu yapmamalıydın Spokko. En azından uyarmalıydın. Alıştıra alıştıra söylemeliydin.

Şu görsele bakar mısınız? Nerede verdiğin o söz Spokko? Hani her 2 haftada 1 yeni canavar gelecekti? Ne oldu o iş?

Oysa Mart ayını nasılda çok sevmiş, mutlu mesut oyunumuzu oynamış, sana teşekkürler, şükranlar, övgüler dizmiştik. Nisan ayı da belli ki tam tersi olacak şekilde gidecek. Bize bunu yapmayacaktın Spokko. Ayıp ettin, hem de çok. Ne olurdu, şu görselde 2 tane siyah poster olsa, 2 mistik yeni canavar gelse? Olmadı. Büyük güven zedeledin.

Nisan neredeyse geldi ve yeni görev takvimini yayınlandı. Ama İşler hiç iç açıcı değil dostlarım(en azından benim için öyle). İnanın şuan bu postu yazarken bile içimdeki burukluk geçmedi hala.

İlk Canavar Haftası, Grave Hag'ları yolumuza çıkaracaklar. Bunun için de bize, tehlikenin farkında olun ve topluluğu güvende tutun diye mesaj göndermişler. Zaten aylardır yolumuza çıkmaya kalkış bir ezik olan Grave Hag kendisi. Neyin tehlikesinden bahsediyorsunuz? Çantada keklik olur kendisi. Bestiary görevini tamamlamayan kalmadı neredeyse.

Nisan ortasında, Wereratlar bölgeye saldırmak için tekrar toplanacaklarmış. Onlarla ilgili witcher görevlerine hazır olun! diyorlar. Abi, biz bu Wererat'ların arasını, efsanesini kesip tamamladık. Bitti. Gitti. Bu neyin muhabbeti. Sizin yaptığını iş için bizde bir atasözü var. Dam üstünde saksağan vur beline kazmayı.

20 Nisan'dan itibaren de Canavar Haftasında Ogroidlere meydan okuyacakmışız. Bu duruma mükemmel şekilde uyan Zamanlanmış Görevler ile onlarla tekrar yüzleşmeye hazır olun diyor. Arkadaş, bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?

Ayın son haftasında Stinger'ler mahallemize yayılacakmış. Master Witcher, ödüller için savaşmanıza izin verecek bazı görevler hazırlamışmış. Püf!

Anlaşılan Nisan'da bize ekmek yok Witcher dostlarım. Benim modum acayip düştü bu haberleri okuyunca. Kalın sağlıcakla.

Farewell! 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder