19/04/2022

The Witcher: Monster Slayer - Bombalar

The Witcher: Monster Slayer - Fiend


Greetings!

Witcher'lar, gene bomba gibiyiz!

Arkadaşlar, bombalar da yağlar ve iksirler gibi özellikle güçlü canavarlarla kapışırken mutlaka kullanmamız gereken gereçler. Hiçbir zaman zafere giden  tek bir yol yoktur. Fazladan birkaç bombanın ne zararı olabilir ki?

Tıpkı iksirler ve yağlar gibi bombaların da spesifik özellikleri var ve her bomba her canavarda aynı etkiyi yapmıyor. Canavarın türüne ve özelliklerine göre farklı bombalar kullanmanız gerekiyor. Bombaların etkilerini ve verdiği hasarları sizin için aşağıdaki tabloda paylaştım.

D'Jinni gibi efsanevi bir canavarla karşılaştığınızı düşünün. Dövüşün başında Dimerityum Bombası kullanmanız emin olun mücadelenizi ciddi oranda kolaylaştırarak avantajınıza olmasını sağlayacaktır. Dediğim gibi, doğru araç-gereçlerle üstesinden gelemeyeceğimiz canavar yoktur.

Bombaların en güzel özelliklerinden biri de, dövüşe girerken yanımıza almamıza rağmen iksir ve yağ gidi tükenmemeleri. Kullanmaya gerek duymazsak dövüş sonunda envanterimizden eksilmiyorlar. O yüzden özellikle Bestiary'de tamamlanmamış bir canavarla karşılaştığınız durumlarda, mutlaka yanınıza işe yarayacak bir bomba alın. Biliyorum üretim süreleri diğer gereçlere göre daha uzun ama inanın zaferin verdiği hisse değecektir.

Farewell!

Resim İsim Etki Materyaller Zaman (dk)
Basic Bomb
Basic Bomb 525 puan Kinetik Enerji hasarı verir. Powdered Monster tissue (5)
Bunch of herbs (3)
Root (1)
40
Dancing Star
Dancing Star525 puan Ateş ve 800 puan Kinetik Enerji hasarı verir. Powdered Monster tissue (10)
Bunch of herbs (7)
Root (3)
120
Dimeritium Bomb
Dimeritium Bomb 525 puan Kinetik Enerji hasarı verir. Ayrıca, duyarlı canavarları her türlü saldırıya karşı savunmasız hale getiren bir Dimerityum bulutu oluşturur. Bu bulut içindeki duyarlı canavarlar saldırılardan daha fazla hasar alır.
Powdered Monster tissue (10)
Bunch of herbs (7)
Root (3)
120
Grapeshot
Grapeshot 525 puan Çelik hasarı ve 800 puan Kinetik Enerji hasarı verir.Powdered Monster tissue (10)
Bunch of herbs (7)
Root (3)
120
Moon Dust
Moon Dust 525 puan Gümüş hasarı ve 800 puan Kinetik Enerji hasarı verir.Powdered Monster tissue (10)
Bunch of herbs (7)
Root (3)
120

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder